План роботи Ради по харчуванню

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом №231/01-04  01.09.2018р

Директор Вознесенського НВК    «ЗОНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ» №3                                                                                                              Т.М. Осипова

 

План роботи Ради по харчуванню

Вознесенського НВК  «ЗОНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» № 3

на 2018/2019 навчальний рік

п/п

Зміст заходів Термін

проведення

Відповідальний Відмітка

про

виконання

1. Забезпечувати виконання вимог чинного законодавства з питань організації якісного збалансованого харчування учнів закладу. Постійно Адміністрація закладу  
2. Видати ряд наказів по закладу, направлених на ефективну організацію харчування учнів у шкільній їдальні: «Про організацію харчування учнів та вихованців у 2018/2019 навчальному році», «Про організацію харчування учнів пільгових категорій у 2018/2019 н.р.» та інші (за потребою). Вересень

Протягом

навчального

року

ЗДВР  
3. Поновити документацію та довідки дітей зі статусом. Вересень ЗДВР  
4. Здійснювати постійний контроль за організацією і якістю харчування, дотриманням санітарно-гігієнічних вимог харчоблоку та їдальні. Протягом

року

Рада по харчуванню  
5. Розробити та затвердити двотижневе меню. До

01.09.2018

року

Кухар

шкільного

харчоблоку

 
6. Складання заявок на продукти харчування. Дотримання вимог щодо прийому якісної продукції, правильного її зберігання та термінів реалізації і видачі. Протягом

року

Комірник  
7. Своєчасний збір інформації в закладі та подання необхідних документів для організації харчування дітей пільгових категорій Протягом

року

ЗДВР  
8. Дотримання вимог щодо правильності ведення документації щодо організації харчування дітей пільгових категорій. Протягом

року

ЗДВР  
9. Здійснювати періодичні перевірки:

·         якості і безпечності харчових продуктів;

·         якісне зберігання й терміни реалізації продуктів у шкільній коморі;

·         ваговий вихід готової продукції;

·         асортимент буфетної продукції;

·         ведення документації;

o    відповідність готової продукції меню;

·         дотримання цінової політики та інше.

Не менше 1 разу на місяць Рада по харчуванню  
10. Суворо контролювати дотримання працівниками кухні санітарно-гігієнічних правил облаштування і утримання харчоблоку, своєчасне проходження обов’язкових медичних оглядів відповідно до чинного законодавства. Протягом

року

Сестра медична