ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом №231/01-04 01.09.2018р
Директор Вознесенського НВК «ЗОНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ» №3 Т.М. Осипова
План роботи Ради по харчуванню
Вознесенського НВК «ЗОНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» № 3
на 2018/2019 навчальний рік
№
п/п |
Зміст заходів | Термін
проведення |
Відповідальний | Відмітка
про виконання |
1. | Забезпечувати виконання вимог чинного законодавства з питань організації якісного збалансованого харчування учнів закладу. | Постійно | Адміністрація закладу | |
2. | Видати ряд наказів по закладу, направлених на ефективну організацію харчування учнів у шкільній їдальні: «Про організацію харчування учнів та вихованців у 2018/2019 навчальному році», «Про організацію харчування учнів пільгових категорій у 2018/2019 н.р.» та інші (за потребою). | Вересень
Протягом навчального року |
ЗДВР | |
3. | Поновити документацію та довідки дітей зі статусом. | Вересень | ЗДВР | |
4. | Здійснювати постійний контроль за організацією і якістю харчування, дотриманням санітарно-гігієнічних вимог харчоблоку та їдальні. | Протягом
року |
Рада по харчуванню | |
5. | Розробити та затвердити двотижневе меню. | До
01.09.2018 року |
Кухар
шкільного харчоблоку |
|
6. | Складання заявок на продукти харчування. Дотримання вимог щодо прийому якісної продукції, правильного її зберігання та термінів реалізації і видачі. | Протягом
року |
Комірник | |
7. | Своєчасний збір інформації в закладі та подання необхідних документів для організації харчування дітей пільгових категорій | Протягом
року |
ЗДВР | |
8. | Дотримання вимог щодо правильності ведення документації щодо організації харчування дітей пільгових категорій. | Протягом
року |
ЗДВР | |
9. | Здійснювати періодичні перевірки:
· якості і безпечності харчових продуктів; · якісне зберігання й терміни реалізації продуктів у шкільній коморі; · ваговий вихід готової продукції; · асортимент буфетної продукції; · ведення документації; o відповідність готової продукції меню; · дотримання цінової політики та інше. |
Не менше 1 разу на місяць | Рада по харчуванню | |
10. | Суворо контролювати дотримання працівниками кухні санітарно-гігієнічних правил облаштування і утримання харчоблоку, своєчасне проходження обов’язкових медичних оглядів відповідно до чинного законодавства. | Протягом
року |
Сестра медична |